Agenda


april tot september  Koken uit de nederlandse natuur kan je zelf. - onder leiding samen een lekkere maaltijd maken. Van 15.00 tot 20.00 uur. Plukken, koken, eten en genieten. 


(H)eerlijk Megchelen, groepsarrangement.  - artikel gelderse post 
Maak kennis met mooi en eetbaar Megchelen. Een bezoek aan biologische vleeskoeien boerderij, kruiden en wijn in de tuin van het Megchels goed en een puur Megchels maaltijd in het dorpshart. Van 15.00 uur tot 22.00 uur. Meer info op (H)eerlijk Megchelen


picknickbank om uit te blazen
De bank staat alle dagen van de week ter beschikking. Even uitblazen en genieten van de schoonheid van de Achterhoekse wijngaard. 


juni t/m oktober, op afspraak voor 10-60 personen
Zelf oogsten/plukken, koken en eten (lunch of diner) in een prachtige omgeving. Voorbeeld; Houtzagen, rillen maken, oogsten en zelf de maaltijd bereiden. Je wordt ontvangen met een welkomsdrankje voorzien van koffie/thee en lunch of diner. vanaf € 45,- p.p.


juli - augustus, Buiten slapen, in combinatie met een van de andere programma's kan er ook worden overnacht. Buiten onder de blote hemel. Groep vanaf 8 tot 25 personen. 

Januari t/m december 
Ruimte voor bedrijfsborrel buiten bij de vijver, in  de wijngaard of bij de vuurkorf op afspraak, tot 50 mensen. Vanaf € 9,50 p.p.


Januari t/m december - Kunst en cultuur
Expositie van buitenkunst objecten en/of  voorstellingen van theater in te passen in de agenda. Publicatie aan onze vrienden per mail. 

Maatwerk
Maatprogramma voor teams en vrijetijdsuitjes. De entourage nodigt uit tot een dag(deel)programma en veel creativiteit. Bel me voor ontwikkeling van ideeën.


Voor meer activiteiten in de Achterhoek kijk op:
http://www.vvvoude-ijsselstreek.nl/
www.achterhoek.nl
www.achterhoekrecreatie.nl