Buiten ....

Buiten is het leuk! 

Uit veel onderzoeken blijkt de enorme waarde van het buitenzijn voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dat weet u al, toch valt het niet mee om activiteiten buiten te organiseren. Het risico van slecht weer is in ons natte land altijd aanwezig. 

Het Megchels goed is op buitenactiviteiten ingericht en heeft een mogelijkheid om naar binnen te verplaatsen. Per activiteit wordt de tuin voorzien van het juiste meubilair en aankleding om uw activiteit tot een onvergetelijk moment te maken. 

Bent u wel in voor wat risico en in staat om te improviseren dan zal een buitenactiviteit op het Megchels goed bij u passen. Er is ruimte voor de volgende activiteiten. Op de volgende tabbladen geef ik meer inzicht in de mogelijkheden. 

1. buiten bruiloft
2. buiten vergaderen
3. buiten slapen
Voor het buiten slapen kiest u zelf de locatie in de tuin die het meest aanspreekt. Na een avond bij het kampvuur gaat u slapen en wordt één met de natuur. In de zomer zullen de vogels u alweer vroeg wekken. Groepen van 8 tot 25 personen zijn welkom. Prijs: overnachting: € 12,50 p.p. en € 15,- p.p voor het ontbijt.

Over buiten slapen wordt geschreven: 
  • Slapen zonder dak boven je hoofd geeft een uniek gevoel van vrijheid, en je voelt jezelf deel van de natuur in de nacht. Vooral de overgang van avond naar nacht naar ochtend is iets wat je eigenlijk zonder dak zou moeten meemaken. Veel mensen die het meegemaakt hebben zullen je dit vertellen.
  • De gehele nacht buiten verblijven brengt je wellicht in contact met de nachtelijke flora en fauna, die je misschien zelfs (prettig of onprettig) verrassen.
  • http://www.maartenvandervelde.nl/duurzaam-gezond/slapen-onder-de-sterren 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen