Tuincoach

Bent u een  tuinliefhebber? En vind u het prettig zelf de inrichting en het onderhoud van uw tuin uit te voeren? Dat ligt voor de hand, het is prettig om buiten bezig te zijn. Toch kunt u wel eens onzeker zijn of en wanneer en hoe de juiste activiteiten uitgevoerd moeten worden. Is de soort wel goed bij de standplaats, heb ik voldoende variatie in de tuin en kan eetbaar en sier wel samengaan?

Tuincoach
Om u op dit terrein te ontzorgen, zodat u nog meer van uw tuin kunt genieten, kunt u mij als Tuincoach in de arm nemen.
Tegen een vooraf bepaald tarief kom ik maandelijks of 1 of meerdere keren per jaar in uw tuin op bezoek. We wandelen, bespreken  en ik draag mijn kennis over, specifiek op maat voor uw tuin. 
Tuinontwerp 
Natuurlijk gaat u vooral zelf graag tuinieren. Een goede basis indeling van de tuin kan daar veel aan bijdragen. Het werken in de tuin is leuk, maar nog leuker als het beeld van de tuin in harmonie is. Met zichtlijnen, verrassingshoeken en veel ruimte voor variatie in soorten en groenten in het seizoen. Een mooie tuin is binnen handbereik. Ik maak een ontwerpschets voor u afhankelijk van de omvang van de opdracht vanaf € 250,-. 

Groen op het werk
Voor kantoren en bedrijfsruimten. MVO ambities door vergroening van het eigen bedrijf. Een mooi en levendige groene ruimte is mogelijk! Naast een inrichtingsplan zijn  ook kleine verbeteringen met potten, bakken en eetbare klimplanten mogelijk.